Κρατήσεις & Εξυπηρέτηση:Reservations & Info: +30 23750 94331

Tigania

Μια παραλία της… Καραϊβικής στη Χαλκιδική

Η παραλία Τηγάνια είναι μια μοναδική παραλία στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, ανάμεσα στις παραλίες Κληματαριά και Κριαρίτσι. Μια άγρια ομορφιά που θυμίζει Καραϊβική με τα τιρκουάζ νερά και τη χρυσή της άμμο. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα Τηγάνια αποτελούσε έναν κρυμμένο θησαυρό, τα τελευταία όμως χρόνια η φήμη της παραλίας εξαπλώνεται λόγω της άγριας ομορφιάς της, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι την ανακαλύπτουν.

Η παραλία Τηγάνια αποτελείται από τρεις μικρές παραλίες στη σειρά που χωρίζονται μεταξύ τους με βράχια και όλες μαζί κάνουν τα Τηγάνια. Στις πρώτες δύο υπάρχει μικρό πάρκινγκ καθώς και beach bar με ομπρέλες από φοίνικα που δένουν ιδανικά με το υπόλοιπο τοπίο, ενώ η τρίτη είναι πιο ήσυχη και συχνά μπορεί να συναντήσετε σκηνές και γυμνιστές.

Πολλοί λένε ότι η παραλία Τηγάνια είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, μια κρυμμένη ομορφιά που περιμένει να την ανακαλύψετε και να απολαύσετε την απέραντη θέα, το πράσινο και να αξέχαστα νερά της. Η τοποθεσία της παραλίας Τηγάνια είναι ιδανική, ανάμεσα στα βράχια και προσδίδει μια άγρια ομορφιά που σε φέρνει πιο κοντά με τη φύση.

Location

Location

Υπάρχουν δύο τρόποι να φτάσετε στα Τηγάνια, ο ένας είναι μέσω του κεντρικού δρόμου της Σιθωνίας από την Συκιά προς το Καλαμίτσι,και ο άλλος είναι μέσω του παραλιακού δρόμου που ξεκινάει από την παραλία της Συκιάς. Η περιοχή είναι αρκετά ερημωμένη, καθώς είναι μακριά από τον κεντρικό δρόμο.